Mini-camping

Een kleine camping met veel ruimte

Kamperen op een vriendelijke familiecamping met 6 kampeerplaatsen. Er is een volleybalveld, een zandbak, een pingpongtafel en een tafelvoetbal. En een bbq en schaduwterras met pizzaoven, waar we in de zomermaanden wekelijks een pizzaavond organiseren. Verder kunnen we op verzoek een kinderbadje plaatsen op de camping voor de allerkleinsten. Meer waterplezier is er te beleven in het zwemmeertje in Roumazieres, op 5km van onze boerderij, waar je ook terecht kunt voor alle boodschappen. Of in een van de stuwmeren op nog geen tien minuten rijden. Hier kun je ook kano's en (water)fietsen huren en poneyrijden rondom het meer. Op beide zwemplekken is in de zomermaanden een badmeester aanwezig.

Zet je tent op, of je caravan of camper voor € 7,50 p.p. per nacht. Kinderen tot 10 jaar € 5,- Op het schaduwterras en in de grote schuur is gratis wifi.

Wil je liever kamperen zonder alles zelf mee te slepen?

Reserveer dan onze compleet ingerichte 4 persoons vouwwagen. Deze volledig ingerichte 4 persoons bungalowtent met vouwwagen (type Alpenkreuzer) huur je al voor € 325 per week inclusief beddengoed en campingkeukentje!

Je kunt ook aan schuiven voor een heerlijk ontbijt en/of maaltijd aan onze table d'hôte. Een lekker boerenontbijt serveren we voor €7,50 p.p. en een driegangenmenu voor € 20,- p.p. en een kindermenu (tot 10 jaar) voor €10,-

Voor het aanschuiven aan onze table d'hôte raden we je aan tenminste een dag vooraf te reserveren +33 05 45 71 89 39 of ledouvet@live.fr