Keramiek

Keramiek - Raku (naked raku) en Obvara

Cursusweek Keramiek van zaterdag 7 tot zaterdag 14 september 2019

In 2019 gaan wij van start met een cursusweek Keramiek in samenwerking met Elly Tourney, van Het klein Atelier. In deze cursusweek wordt gewerkt met snelle (primitieve) stooktechnieken voor zowel beginners als gevorderden. Elly verzorgt al ruim 15 jaar keramiekcursussen en workshops in eigen atelier. Onder haar leiding weet zij de meest onervaren cursist te inspireren en te bewegen mooie objecten te creëren. Net als bij de beeldhouwcursussen betreft het ook hier een geheel verzorgde cursusweek op basis van volpension, cursus en materialen (7 overnachtingen, 7 x ontbijt, 6 x lunch, 7 x diner) en inclusief toeristenbelasting.

6 daagse Workshop inclusief, stoken en gebruik van alle materialen. Exclusief klei

Prijs per deelnemer:

- € 575,- p.p. Camping (in eigen tent of caravan)

- € 650,- p.p. Gite of Logeerzolder

- € 675,- p.p. Chambre d'Hôte (tweepersoonskamer met eigen sanitair, prijs heeft betrekking op een bezetting van 2 personen)

Le Douvet beschikt over 2 tweepersoonskamers, de ene met eigen sanitair (Chambre d'hôte) en de andere in de Gîte met gedeeld sanitair. Bij bezetting van deze tweepersoonskamers door 1 persoon vragen wij een eenpersoons-toeslag van € 100,-.

Deelnemers: Minimaal aantal deelnemers 5 en maximaal 10 personen.

Niet deelnemende partners zijn ook welkom en krijgen korting op bovenstaande prijzen.

Bij inschrijving van minder dan 5 cursisten een maand voor aanvang van de cursus behouden we ons het recht voor de cursusweek te annuleren.

Er zijn annuleringsvoorwaarden van toepassing op aanvraag worden deze toegestuurd.

Deelnemers ontvangen een factuur zowel voor de workshop als voor het verblijf.

Het programma:

Zaterdag

- Aankomst vanaf 16:00 op Le Douvet en kennismaking met alle deelnemers en Joop en Cathelijne tijdens het welkomstdiner zaterdagavond.

Zondag t/m Dinsdag

- werkstukken maken;

Vooral de ochtenden worden gebruikt om werkstukken te maken. Daarnaast is er voldoende tijd om te ontspannen en uitstapjes te maken. Een aanrader is de streekmarkt van Pietgut Pluviers op woensdagochtend

Woensdag

- voorbereidingen treffen voor de Raku en de Obvara. Decoreren, polijsten, glazuren aanmaken e.d.

Donderdag en eventueel vrijdagochtend

- rakustoken en obvara techniek

Vrijdagmiddag/avond

- expositie, vernissage en afsluiting

Zaterdag

- na het ontbijt gaan we hopelijk tevreden met mooie werkstukken weer naar huis!

Heb je intresse in deze gezellige en ontspannende doe vakantie?

Heb je interesse in deze gezellige doevakantie? Meld je meteen aan of vraag aanvullende informatie en/of voorwaarden bij Elly Tourney tel: 06 37 19 35 08 of e-mail: elly@tourney.nl www.hetkleinatelier.nl