Welkom op Camping en Gites

Le Douvet


Hou je van rust en ruimte, waar kinderen ongestoord kunnen spelen en ontdekken en waar je jezelf kan zijn, dan is dit jullie plek voor een ontspannen vakantie.

Op nog geen 10 km afstand vind je twee grote stuwmeren met stranden waar je kunt zwemmen, zeilen, surfen of gewoon lekker in de zon kunt baden. In de maanden juli en augustus is het recreatiemeertje in het naburige dorp Roumazières (5 km) ook een heerlijke plek om met kinderen van het water te genieten. De stadjes Confolens, La Rochefoucauld en Angoulême liggen in de buurt en zijn een bezoek waard.

Met de trein ben je in minder dan 8 uur in Angouleme waar wij je met de auto kunnen afhalen tegen een kleine vergoeding.

We zijn het gehele jaar geopend en ontvangen gasten in onze twee gîtes (een 4 en een 6 persoonsvakantiewoning) en onze Chambre d'hôte (tweepersoonskamer). Van 1 mei tot 1 oktober is onze mini camping geopend met 6 zeer ruime vrije plaatsen en een compleet ingerichte bungalowtent (met vouwwagen) en verhuren we ook onze open logeerzolder in de grote schuur.

Le Douvet is een plek voor iedereen die kennis wil maken met het Franse platteland, de Romaanse cultuur maar bovenal de rust en ruimte van de streek Charente Limousine. We houden kippen, ganzen, paarden, pony's en geiten. Verder scharrelt huishond Belle rond op het erf samen met onze twee katten. Als je wilt kun je helpen met het voeren en verzorgen van de dieren. In de moestuin kunnen we ook altijd wel hulp gebruiken. Iedere dag kun je aanschuiven voor een ontbijt of diner aan onze table d'hôte (respectievelijk € 7,50 p.p. en € 20,- p.p. en €15,- kindermenu (tot 10 jaar))

We heten je van harte welkom, soyez le bienvenue!

Joop en Cathelijne