L'entorn

La casa està situada en una des les valls més verges del nord del Bages per la que hi circula amb un seguit de meandres i penya-segats esculpits a la muntanya la riera Gavarresa un afluent del Llobregat.

L'entorn

A la Vall hi podeu estar uns dies de repòs o relax total o podeu aprofitar per descobrir els punts d'interès del seu entorn. L'entorn és totalment agrícola i de secà al límit entre la vinya i el blat.

Es un bon punt de partida per fer excursions a peu o visites a altres punts turístics d'interès.

Santa Maria d'Oló i Avinyó a pocs minuts

Santa Maria d'Oló , la població més propera de la Vall, té un nucli antic al voltant d'un turó amb l'esglesia vella al capdamunt.

Avinyó , una mica més lluny,on hi podeu admirar la joia modernista de cal Abadal i l'antiga masia de cal Verdaguer és un bon lloc per fer compres de productes locals.

Manresa i Vic a 30 minuts

Molt a prop teniu dues cuitats catalanes ben diferents, la industrial Manresa i la pagesa Vic. Les dues prou interessants pels seus atractius turístics.

Bressol del bon vi i el bon paladar

Molt a prop de la Vall hi ha les caves Masies d'Avinyó a la masia Roqueta d' Horta d'Avinyó,i les d'en Gibert, Solegibert i el celler Coop. d'Artès on podreu degustar diferents varietats de vi i caves.

Al Mon Sant Benet de Bages hi ha el centre Alícia , la cuina experimental del Bages, i on podreu triar entre dos bons restaurants.

Rutes per footing, a peu o amb bicicleta

Podeu descarregar-vos les rutes al portal Wikiloc

De la Vall a Avinyó ruta1

De la Vall a Avinyó ruta 2

Font del Bac