On som?

Coordenades del punt:

E 417059.3, N 4637275.5 (ED50 UTM 31N)

Longitud: 1º 59' 57.28'' Latitud: 41º 52' 52.35'' (GPS)

Com venir?

Si veniu de Barcelona cal agafar l'Eix Transversal, C-25, de Lleida a Girona en direcció a Girona, sortir a la sortida 157 de Sta Maria d'Oló. Al sortir podreu anar a mà dreta direcció a Sta Ma d'Oló i a mà esquerra direcció a Avinyó, preneu aquest camí. Passareu per sota el pont de l'Eix Transversal i just a 20 m a la corba hi ha una pista forestal que porta a la Vall de gavarresa . Hi ha un indicador, aleshores només cal seguir la pista fins al fons de la vall on hi trobareu la casa.

Si veniu de Vic per l'Eix Transversal, C-25, de Girona a Lleida en direcció a Lleida, sortir a la sortida 160 de Sta Maria d'Oló. No aneu a Sta Ma d'Oló i segui direcció a Avinyó, passareu per un agregat de cases que s'anomena la Rovirola, seguiu la carretera direcció a Avinyó, just a mig kilòmetre passareu per sota el pont de l'Eix Transversal i just a 20 m a la corba hi ha una pista forestal que porta a la Vall de gavarresa . Hi ha un indicador, aleshores només cal seguir la pista forestal fins al fons de la vall on hi trobareu la casa.

Pista forestal

Just a la corba hi teniu l'entrada a la pista forestal que va baixant uns tres quilòmetres fins al fins de la vall.

Som al cor de Catalunya

Si feu una estada llarga des de la Vall podeu fer sortides a diferents punts interessants del país només a dues hores de camí. Ho poseu veure al mapa que teniu a continuació.