Örökbefogadás


Jó tudni, hogy kisgyermekek mellé érdemesebb nyugodt, barátságos kutyát választani.
Nem biztos, hogy csak a fajtatiszta kutya a legmegfelelőbb.
Láncra kötésre kutyát nem adunk!

Rendszeresen, újságban is hirdetjük a gazdira váró kutyákat, cicákat. Telefonon történő egyeztetést követően minden esetben előzetesen és személyesen nézzük meg, hogy hol fog lakni a kutya, cica, milyen feltételekkel várják. Így azt is könnyebb megbeszélni, hogy adott helyre és körülmények közé az általunk ajánlottakból, melyik a legmegfelelőbb és melyik tetszik a leendő gazdinak.

Fajtatiszta kutyát csak ivartalanítva, szuka kutyát legtöbbször ivartalanítva, vagy előzetes egyeztetés után az uj gazdinál, az ivartalanítási költséget vállalva. Ha szükséges, kankutyáknál is vállaljuk az ivartalanítás költségét, vagy már eleve ugy adjuk át.Továbbá minden kutyát oltva, féregtelenítve és csipezve adunk gazdihoz.
 Sajnos anyagi lehetőségeink eléggé korlátozottak, hiszen minden költséget csak a bejövő adományokból tudunk fedezni.

Kutyákat, cicákat térítésmentesen adjuk át. Nálunk a fizetség az, hogy előzetesen megismerhetjük a gazdit és a helyet, ahol a befogadott kisállat lakni fog.

Az örökbeadás alkalmával egy rövid megállapodást kötünk. Későbbiekben is figyelemmel kísérjük a kutya, cica sorsát, - ha szükséges, mindig segítünk.

kutyasegito (at) gmail (pont) com