Производи


Фритеза
Ви нудиме неколку видови на Фритези според вашите потреби
Ф4-ЛЕ Ф4+4-ЛЕ
Ф6-ЛЕ Ф6+6-ЛЕ
Ф10-ЛЕ Ф10+10-ЛЕ
на плин ви нудиме Ф6-ЛГ Ф6+6-ЛГ

Тостер


професионалната изведба на нашите тостери ви гарантира брзо и едноставно готвење сето ова ви е гарантирано со нивната тежина која се движи од 12 Кгр за најмалиот модел од семејството кој е исто така добар за користење во домаќинстватадо неверојатни 35 Кгр за моментално нашиот најголем модел со две рингли

ЕЛЕКТРИЧНИ СКАРИ
Скарите кои ви ги нудиме се 100% според вашите потреби за да бидат и по функционални и поекономични изведени во плинска и електрична варијанта


  • .Плинската палета на производи е изработена според високите стандарди на заштита со вентили и термокабли од реномирани италијански производители
Comments