Нашата  компанија  ЈОМАК КОМ  е  формирана во 2013 година во  Велес.Основната дејност ни е производство на Индустриска опрема за готвење по HACCP  стандарди.Нашата палета на производи е професионални единици за готвење  на пример (  Тостери  ,
 Фритези , Скари ) во електрична и плинска варијанта како и неутрална опрема работни маси , мијалници , аспиратори  по ваши потреби и димензии.Исто така ви ги нудиме нашите услуги во областа на одржувањето на вашите кујни и комплетно реконструирање.

Нашиот стремеж е задоволни клиенти кои со задоволство ќе го спомнуваат нашето име со секое користење на производите кои се изработени од нашата компанија.


Контакт информации:
 директор 071/370-848
 сервис     077/800-860
 адреса Орце Мартинов Бр.49
 e-mail:jomakkom@gmail.com
www.sites.google.com/site/jomakkom