Üdvözlünk...

Magunkról...


a H.A.B. - azaz a Hunnia Art Bisztró honlapjára tévedtél. 2010. 06. 11.-én - kinőve az évek óta sikeresen üzemeltetett Hunnia Kávézó és Mozi szűkös kereteit - nyitottuk meg a HAB-ot remélve, hogy a fogalommá vált kis kult hely közönsége követ minket. 
Szokásunkhoz híven a nyitást, de azóta is az üzemeltetést, a közösség önépítő erejében bízva, gyakorlatilag minden média szereplést kizárva oldottuk meg. Egy pár soros szlogenre azért tellik a részünkről:

"a H.A.B. egy hely a város szívében, ahol szándékaink szerint jól érezheted magad, ha korrekt árakon szeretnél ebédelni, vagy ha az estédet tartalmasan szeretnéd eltölteni. Igényes zene, képkiállítások, közepes árfekvés, egyre gyarapodó, hozzád hasonlóan kedves emberek társasága."

Étel-ital ...


Nem vagyunk elit étterem, a lényeg számunkra a megfizethető ár. Közönségünk visszajelzései alapján olasz stílusú pizzáink miatt érdemes az este folyamán beugrani hozzánk.
Ha valamit nem találsz az étlapunkon, bátran kérdezz rá a szakácsra, hátha összedobja neked. 
Sörben a Heineken kínálatát, borban pedig a Varga Pincészet "Ház Bora" sorozatot illetve az egri Juhász Fivérek borait preferáljuk.
Este kilencig  a koktélok akciós áron rendelhetők, de érdemes követni alkalmi, folyamatosan változó akcióinkat is!

Az esti programokról...


A korábbi hagyományainknak megfelelően, elsősorban akusztikus programoknak adunk helyt az alternatív zenei szcénából, illetve világzenei és jazz produkciók - elsősorban klub jellegű megjelenését biztosítva.
Az aktuális programok elérhetőek a Facebookon, vagy megnézheted a koncertnaptárunkat és az előadók menüpont alatt... 

A hónap előadóiról

  • Creep akusztik Immár hagyományosnak mondható, frankó kis Hunnia Bisztrós Creep akusztikus buli!! A Creep vendége ismét Gajdacsi Gábor (Ganxta Zolee és a Kartel) valamint Angeli Matyi,a csini csellós fiú!!!!!!
    Létrehozta: Hunnia Art Bisztró, 2011. aug. 28. 7:52
  • BARTÓK Jazz KONZI-KLUB: Bartha Mátyás Quartet Juhász Márton - dobBartha Mátyás - billentyűVárvölgyi Szabolcs - gitárFarkas Áron - basszgitárA zenekar tagjai anno együtt kezdtek el komolyabban a jazz zenével foglalkozni a "legendás" Kind Off Beat zenekarban ...
    Létrehozta: Hunnia Art Bisztró, 2011. aug. 28. 7:56
  • Friss Hangzás: CALICO ISLAND Érdekes esemény lesz a pénteki:előzenekarként HÓ MÁRTON zenekara, a JÉGKORSZAK riogatja majd a vájtfülűeket, hogy azután az indie pop kedvelői által jól ismert Mórocz Tamás, az egykori JACKED-tag ...
    Létrehozta: Hunnia Art Bisztró, 2011. máj. 3. 19:34
1 - 3 bejegyzés látható (összesen 30 van). További elemek »