Vila Poseidon plaza Jaz u Budvi


Vila Poseidon je smjesten na prelijepoj lokaciji , na plazi Jaz u Budvi , koja  je medju najljepsim plazama u Crnoj Gori. Lokacija je pogodna za predivan miran i porodicni zivot. Poseidon je nedaleko od centra Budve samo 4,5 km od Starog Grada a od Tivta je svega 13 km udaljen. Za sve goste koje dolaze u Crnu Goru avionom u smjestaj je ukljucen (cijena smjestaja) put od Tivatskog aerodroma do Vile Poseidon i nazad. Turisti koji dolaze u Vili Poseidon autobusom obezbjedjen je potpuno besplatan autobuski prevoz od i do autobuske stanice u Budvi. 
Za Vilu Poseidon kazu da je ustvari " Porodicni hotel " . Ovaj hotel ima dvokrevetne , trokrevetne , cetvorokrevetne i petokrevetne sobe i tzv. dvosobni apartman koji ima 2 odvojene sobe. Da nezaboravimo Poseidon ima 3 zvjezdice. Sopstveno izvoriste vode cine ovaj hotel posebnim. Kao i svi drugi hoteli i apartmani tako i ovaj hotel ima parking servis koji nadgleda vozila gostiju 24 h. 
Sobe su jako komotne , takodje su sve klimatizovane , svaka soba ima svoje kupatilo , frizidere , TV , i terasu sa prekrasnim pogledom na more. Vecina ovih soba i svi apartmani koji su dvosobni imaju i mini kuhinju. Vila poseidon je "obavijena" vinovom lozom i rastinjem tako da je predivna hladovina za goste. 

Postovanim gostima se nudi aranzman koji ukljucuje sledece : Nocenje sa doruckom , polupansion ( tu spadaju dorucak i vecera ili pak dorucak i rucak ) i naravno pun pansion ( u koji spada sve i dorucak i rucak i vecera ). Dorucak i vecera pansionska su pripremljeni na bogatom i krasnom svedskom stolu a pansionski rucak sami gosti biraju po zelji koji konobari imaju tog dana.


Oni koji vole da surfuju internetom , Poseidon ima bezicni internet koji se koristi bez nadoknade . Vazno je reci da ima gostiju koji vole da u toku rucka ili predivne romanticne veceri uz prijatnu zakusku surfuju na net , pa su restoran i terasa restorana pokrivena signalom interneta.Restoran je potpuno u mediteranskom stilu i smjesten je uz samu plazu. Ovaj restoran ima jako kvalitetnu uslugu i hranu . Restoran nudi morska i kontinentalna jela tj. specijalitete. Tu je i vino , rakija i mnoga druga pica. Riba i ukusan rostilj se spremaju na cumur . Pansionski dorucak se servira od 7:00 h do 10:00 h , rucak od 13:00 h do 15:00 h a pansionska vecera od 18:00 h do 21:00 h. Tu je i naravno nezaobilazna muzika i prekrasan sum mora.


                                                                                                                                                                    VILA POSEIDOIN Budva

                                                                                                                                                                    Plaza Jaz
                                                                                                                                                                    85310 Budva
                                                                                                                                                                    Republika Crna Gora

                                                                                                                                                                    tel: +38233463134
                                                                                                                                                                         +38269411240
                                                                                                                                                                   fax:+38233463523