Yoga voor Vrouwen


De stilte van het hart is mijn leermeester. Yoga, en meditatie, is de vorm waarin ik mij die stilte het makkelijkst herinner, enwaarin ik telkens weer nieuwe dieptes ervaar. Het lesgeven is het creeëren van de ruimte waarin zowel de leerling als ikzelf die stilte gewaar kan worden. In die stilte vindt transformatie plaats. Het samenspel van lesgeven en interactiemet de leerling is een zich steeds vernieuwend proces waar ik nog steeds veel van leer en wat mij veel voldoening geeft. Ik doe het dan ook met veel plezier,nu al 12 jaar (sinds 2001).

Door de jaren heen is mijn focus verlegd van alleen yoga naar zwangerschapsyoga en vandaaruit naar het doulaschap. Als doula ben ik bij bevallingen, om daar, op eenzelfde manier als in het lesgeven, de ruimte te creeëren waarin de moeder kan bevallen. Wanneer een baby geboren wordt, is er een bijzonder groot moment van stilte, een van heiligheid, die mij altijd weer met deemoed en een diepe ontroering vult. Het is de heiligheid van het leven, die in ons hart huist, en die kenbaar wordt in de stilte. Dit is de essentie van wat ik in mijn lessen aanbiedt.

Op dit moment geef ik geen yoga/zwangerschapsyogales

"In de lessen bij Joyce kom ik tot mezelf. Wat er ook is - lastig, leuk, pijnlijk - het mag er zijn en ik ervaar dat ik het liefdevol kan omarmen." MvO

›"De lessen bij Joyce voelen alsof ze speciaal aan jou zijn aangepast. Ze weet altijd precies de juiste snaar te raken. Vooral het niets moeten maar gewoon laten gebeuren is erg prettig.
Wanneer Joyce je corrigeert voelt dat niet als corrigeren maar als samen de energie begeleiden naar daar waar het nodig is." AV