Baringspijn: Wat Nu?!

Baringspijn: Wat Nu?!  is een interactieve workshop voor zwangeren en hun partners. We gaan het hebben over de baring en de fysiek, emotioneel en psychisch intense gevoelens die zich daarbij kunnen voordoen. We kijken naar het hoe en 'waarom' van baringspijn, onder andere vanuit een neurowetenschappelijk perspectief. Van daaruit bespreken we verschillende technieken om met de intensiteit van de weëen om te gaan. We zullen een aantal oefeningen doen om e.e.a. zelf te ervaren.

De workshop sluit goed aan op andere voorbereidende cursussen (yoga, hypnobirthing, Samen Bevallen, mindfulness) en voorlichtingsavonden over de bevalling.

Onlangs heb ik de bijscholing 'Baringspijn vanuit neurowetenschappelijk perspectief' gevolgd (van Irena Veringa, Bert Cranenburgh en Diana Koster), waardoor ik vernieuwde inzichten heb gekregen in het proces van bevallen, en hoe belangrijk onder andere de context is op de ervaring daarvan, en dan heel specifiek de pijnervaring.

Graag van te voren aanmelden via: embracingbirthnl@gmail.com  Je ontvangt een bevestigingsmail met daarin de betalingsgegevens; je aanmelding is definitief wanneer de betaling is ontvangen. Telefoon: 06-18293941

Annuleren is mogelijk tot 24 uur van te voren, daarna wordt 50% in rekening gebracht. In geval van bevalling 100% teruggave.


Ċ
Joyce Pula,
22 mrt. 2016 04:01