Noticies‎ > ‎

Cant al Ras

29 d’abr. 2010, 3:33 publicada per Grup de dances El Tossal

Carta d'invitació:


Com cada any per aquestes dates, tenim el plaer de convocar la XIV edició del Cant al Ras, Encontre de Cant Rural, que se celebrarà a Massalfassar el proper dissabte 15 de maig a partir de les 10 de la nit.

L’edició d’enguany anirà dedicada a l’entranyable record de Pep Bas, l’amic que ens deixà el passat mes de març i que, al front de La Romàntica del Saladar, participà en la pràctica totalitat d’edicions anteriors de la trobada.

El protocol serà el mateix de sempre: sopar popular amb productes de la terra, inscripció oberta de cantadors fins a la fi de la cantada —per bé que agrairem de tot cor si ens ho feu saber amb uns quants dies d’antelació— i celebració dels repertoris musicals tradicionals valencians que, malgrat solsides identitàries, sotracs sòcio-econòmics i mediatitzacions culturals, continuen miraculosament vigents en la nostra pràctica diària o en la nostra memòria col·lectiva.

No cal dir que esteu convidats a participar-hi i que ens agradaria molt comptar amb la vostra presència. Si així ho decidiu, feu-m’ho saber —mitjançant un correu electrònic a frechina@yahoo.com o un SMS al 686 35 42 44— abans del 10 de maig perquè puguem fer previsió de les places del sopar. Si teniu amics, coneguts o saludats que volen assistir-hi com a públic, el preu dels tickets del sopar és de 12 € i cal fer la reserva, fins el mateix 10 de maig, al telèfon 647 84 00 01 (Oriol).

Comments