Elmemanipulációs technika

Kisérletek - experimental Menük - alatt, baloldalt van Érdemes megnézzni !
És az Amerikai kormány kutatásokat az
agyhullám ujjlenyomatról !!! Biróság is elfogadja !!!!!!!!!!!
 
BRAINWAVE SCIENCE - Itt - Here -website
 
 
Miért kegyetlenek az agykontroll gépek kezelői ?
Dr. Drábik János írásaiból
Az agykontroll-gép-kezelők többsége a társadalom felett álló, hatalmat gyakorló személynek tekinti magát. Különösen érvényes ez akkor, amikor az irányító-központban vannak. Azokat, akiknek az agyát célba veszik, gyermeknek tekintik, akik egészen addig békésen élhetnek, amíg nem bosszantják fel őket, és nem veszélyeztetik az ő, és az általuk szolgált hatalmi struktúra érdekeit. Ezek a kezelők megfigyelhetik az emberek legbensőségesebb titkait, el tudják olvasni a gondolatait, és súlyosan bántalmazhatják őket a láthatatlan sugárzással, anélkül, hogy az áldozatok arról bármit is tudnának. A gyanútlan emberek teljesen az ellenőrzésük alatt állnak. Minthogy nincs meg a nyilvánosság, és nem érvényesül a közvélemény nyomása, ezért olyan jogszabályok sem születtek, amelyek korlátoznák és szabályoznák az agykontroll gépek működtetőinek a tevékenységét. Ilyen jogszabályok hiányában a legnagyobb titokban azt tehetnek, amit akarnak. Ez a helyzet alakítja ki bennük azt a hiedelmet, hogy ők a jog felett állnak és érinthetetlenek. A közösség szolgái helyett önkényúrnak, a többi állampolgár felett állónak tekintik magukat.
 
Egy bűnöző jónak tűnhet az agykontroll gép kezelője számára, ha ő annak magatartását előre tudja jelezni, olvasni tudja a gondolatait, és ha ez a bűnöző nem veszélyezteti annak a hatalmi csoportnak az érdekeit, amelyet az agykontroll-gépek kezelői kiszolgálnak. Ezért a kezelők nem fogják bántalmazni az ilyen bűnöző célszemélyt.
 
 
Ugyan ezt hosszúhullámon is meglehet csinálni !!! A mi a fenti ábrán van LF 150 és 175 kHz 
Ezek az eszközök kikerültek Magyarország közigazgatásaiba és így alakultak ki bűnszervezetek !!! Egy köztisztviselő azért vett készüléket mert nehezebben tudják bizonyítani !!! Láthatatlan diktatúrát alkalmaznak, saját
törvényeik vannak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
 
 
Ezen az oldalon egy rendkívül titkos elmemanipulációs technikát kívánok önökkel megismertetni. Ezeket az eszközöket belehet szerezni ismeretség által, általában:Budapesten.
Kémkedésre, kínzásra,  öngyilkosságra és gyilkosságra, balesetre, közlekedési balesetre lehet kényszeriteni embereket tudtuk nélkül. Magyarország közigazgatásaiba müködnek bűnszervezetek !!! Akik vásároltak a készülékekből !!!
                                                                                                                
 
Lehet walkman magnóba és hordozható cd lejátszóba beépíteni a panelt ! Össze van kötve USB kábellel a számítógép. A telepített szofter már tudja az agy ujjlenyomat technologiát. Hasonló mint a hangazonosítás. Ha el van mentve, gyorsan rátudnak állni bárkire. Ez az a eszköz amit házkutatásnál bűnjel !!!
 
Állattokon kisérleteztek elöször dr Jose Delgado ! És most embereken !!!pcoftemindby_dr_jose_d.pdf Dokumentumot érdemes megnézzni !!!!!!!!! A Fő bejegyzés: Terrorizmus árnyékába alatt van a dokumentum.
Ċ
Róbert Kiska,
2013. okt. 19. 7:10
Comments