Forum de Discussió / Discussion Forum

Hem obert aquest  "forum" que veieu aquí en l'adreça d'Internet : montbauicreix.lefora.com   Encara no sabem si serà una eina prou útil per a ajudar-nos  a establir una bona transmissió de idees entre tots els participants al projecte que estem encetant a MONTBAU.  Ho hem d'anar provant.  Us animem a que comenceu a fer-ne ús.  Ho podeu fer des d'aquí mateix o bé des de l'enllaç a la pàgina indicada.
En principi el procediment ha de ser molt fàcil:

1-  Feu "click" al botó on diu  "Iniciar un nuevo tema"
2-  Us apareix una nova finestra amb diversos apartats:  "Titulo" , "Body", "Categoria", "Attachments",  "Submit topic",...
3-  Escribiu un títol per al tema de la vostra intervenció en el forum  (allà on diu "Título" ).    A continuació escribiu la vostra intervenció  (en l'ampli espai que hi ha a l'apartat "Body").  Fixeu-vos que podeu escollir diverses opcions relatives a la lletra i altres objectes que vulgueu incorporar en l'escrit.
4-  Escolliu la categoria en la que voleu publicar l'escrit  (teniu tres opcions al selector:  Notícies, General i Preguntes freqüents).  
5-  Opcionalment, podeu adjuntar algún document des del vostre ordinador  (amb el botó on diu "Attachments"  )
6 -  Per acabar feu  "click"  al botó on diu  "Submit Topic",  i ja està!  La vostra intervenció quedarà publicada.  Tothom ho podrà llegir i dir-ne la seva,  publicant altres escrits en resposta.Afegiu aquí també els vostres comentaris sobre aquest recurs del Forum de Discussió.  Tot allò que en digueu i penseu serà d'interès!

Comments