Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων "ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ"


Πρόσφατες ανακοινώσεις

 • Κοπή πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του συλλόγου "Δύναμη Ψυχής" Ο σύλλογος μας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα σε κλίμα χαράς και κεφιού, μαζί με όλους όσους παρευρέθηκαν. Μαζί με την πίτα του συλλόγου μας κόψαμε και τούρτα, καθώς γιορτάσαμε τα ...
  Αναρτήθηκε στις 16 Απρ 2019, 7:33 π.μ. από το χρήστη Δύναμη Ψυχής
 • Αναμνηστικά για την επετειακή κοπή πίτας του συλλόγου μας Οι εθελόντριες του συλλόγου μας μαζεύτηκαν με σκοπό να δημιουργήσουν αναμνηστικά μπρελόκ με το σήμα του συλλόγου μας, για να δοθούν στην κοπή της επετειακής πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας.
  Αναρτήθηκε στις 16 Απρ 2019, 7:11 π.μ. από το χρήστη Δύναμη Ψυχής
 • Κοπή πίτας συλλόγου καρκινοπαθών νομού Ξάνθης Ο σύλλογος μας βρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του συλλόγου καρκινοπαθών νομού Ξάνθης. Συγχαρητήρια για την άψογη διοργάνωση.
  Αναρτήθηκε στις 16 Απρ 2019, 7:08 π.μ. από το χρήστη Δύναμη Ψυχής
 • 40 χρόνια Σωματείο Εθελοντών Αιμοδοτών Ροδόπης Με μεγάλη μας χαρά ο σύλλογος μας παρευρέθηκε στην επετειακή εκδήλωση για τα 40α γενέθλια του Σωματείου Εθελοντών Αιμοδοτών Ροδόπης. 
  Αναρτήθηκε στις 16 Απρ 2019, 7:04 π.μ. από το χρήστη Δύναμη Ψυχής
 • Εκδήλωση "Γράμμα στον Άη Βασίλη" Ευχαριστούμε το Γ5 τμήμα του 1ου ΓΕΛ Κομοτηνής που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποίησαν την εκδήλωση "Γράμμα στον Άη Βασίλη" και τα έσοδα της εκδήλωσης δόθηκαν στον σύλλογο "Δύναμη Ψυχής ...
  Αναρτήθηκε στις 16 Απρ 2019, 6:56 π.μ. από το χρήστη Δύναμη Ψυχής
Εμφάνιση αναρτήσεων 1 - 5 από 64. Προβολή περισσότερων »