driekART vzw

driekART vzw 
Herlanceert !


Na een keitoffe Comedy Night Editie X, en het feit dat we niet meer verder konden doen in de Biekorf om onze doelstellingen om goede doelen te steunen te realiseren, werd er de afgelopen maanden koortsachtig gezocht naar een nieuwe Thuishaven. 

Deze hebben we gevonden in zaal 't Gravenhof bij Stéphanie waar driekART vzw de 11de Comedy Night (en hopelijk nog veel meer) zal organiseren op zaterdag 10 maart 2018. SAVE the DATE !


Een Nieuwe Start, een Nieuw Logo !   Met het verlaten van de wijk Driekoningen, laat vzw driekART een stukje mooie geschiedenis achter zich. We blijven een onafhankelijke vzw die haar graag wil inzetten om met de opbrengsten goede doelen te ondersteunen. Door de jaren heen is ons DNA beetje bij beetje gewijzigd en heeft het huidige bestuur zich een eigen idenditeit aangemeten.  Samen met de vaste Comedy Night ploeg, hebben we gekozen voor een moderne look, een tikkeltje humor en hopelijk binnenkort het meest herkenbare logo van Torhout en omstreken.


En er is meer !    driekART vzw heeft een eigen bier samengesteld onder het goedkeurend oog van Belinda en Brouwerij De Meester.  Dit bier werd de afgelopen maanden gebrouwen en wordt op 27 mei gebotteld waarna het nog enkele weken moet gisten op fles.  We verwachten de aankomst van het bier op 17 juni 2017 waarna een eerste keurproeving kan gebeuren.  De eerste flessen kunnen dan afgehaald en geconsumeerd worden op zaterdag 1 juli 2017.

Het bier wordt gebotteld op flessen van 75 cl (driekart liter), draagt de naam "DriekART", is van hoge gisting (7,5 °), bleek bier en zalig fris bij terrasjesweer en lekker met vrienden.

De opbrengst van deze bierverkoop wordt verzameld om een goed doel te steunen in het kader van de Warmste Week waarvoor we later meer communiceren.

Dit allereerste exclusieve driekART-bier is uiteraard maar in beperkte hoeveelheid beschikbaar en kan NU REEDS besteld worden door bestelling via driekart@telenet.be .  Tot de voorraad strekt !

Afhaling  bij voorkeur op zaterdag 1 juli tussen 17.00u en 18.00u te Klaverstraat 7, 8820 Torhout.
https://www.facebook.com/groups/282039355234932/

     


Comments