BESTUUR‎ > ‎

Woord van de Voorzitter

Beste vrienden.
   Zonder al teveel twijfelen nam ik het voorzitterschap van deze club op mij.
Al heel snel na deze beslissing volgde onze eerste organisatie, en dan nog wel de grootste van het jaar. Een vuurdoop noemen ze dat denk ik.
Vol spanning begonnen we eraan en het mag gezegd worden denk ik, dat het een prachtige geslaagde dag werd.
Medewerkers waren voltallig aanwezig, en dit niet alleen de dag zelf, ook de dagen ervoor is er met man en macht aan gewerkt en ook de week erna. Maar ik kijk vooral terug op een zeer mooie dag!.Veel gelukkige wandelaars waardoor je als voorzitter zelf alleen maar gelukkiger kan worden. En dan kwam ook onze wandeling van April er snel aan. Omdat Pasen dit jaar zo vroeg viel hadden we de kracht van de natuur niet mee. De prachtige blauwe druifjes kwamen pas twee weken later in bloei maar ondanks dat mogen we ook naar die wandeling terug kijken met een zeer tevreden blik. Ik kan alleen maar zeggen dat ik zeer blij ben met deze organisaties en dank ieder die geholpen heeft, ieder die gewandeld heeft, ieder die genoten heeft van deze twee dagen. En tot slot ook heb ik ook veel wandelaars van onze vereniging gespot op levensloop. Zo zie je dat een “Ronsiese” wandelaar het hart op de juiste plaats heeft. Dankende voorzitter. 

Katelijne.  

Secretariaat.
Wij zijn amper uit onze winterslaap ontwaakt en met de maand juni in het vooruitzicht zijn we halverwege het jaar 2018 beland. De nachten worden warmer en de dagen worden langer. De geurige meidoorn en meiklokjes staan op dit ogenblik volop in bloei. Voor mij is dit de mooiste periode van het jaar. Op zeer korte tijd maken de bomen en struiken bladeren aan en veranderd het bos in een ondoorzichtbaar kluwen van groen. Onze wandelverenging telt op dit ogenblik 320 leden. Daarmee zijn we meer dan tevreden. Met drie organisaties achter de rug zijn we op dit vlak ook halverwege. Met 1500 deelnemers op de “Super Klijpetocht” zijn we tevreden, gezien de weersvoorspellingen en ons eigen verwachtingspatroon. Amper veertien dagen later was er al de “Muziekboswandeltocht” Ook hier mogen we niet klagen met 1439 deelnemers. We zijn op deze tocht ook definitief overgeschakeld op elektronisch inschrijven. We kunnen niet achterblijven. Op dit ogenblik scant 90% van de clubs de lidkaarten. Het werd hoog tijd dat we mee op de boot sprongen. Zoals vermeld in ons vorig clubblad, zitten we in een overgangsfase in ons bestaan als club. Bedankt aan de nieuwe mensen die willen mee helpen aan parcours en onze organisaties. En uiteraard ook bedankt aan onze vaste mensen die altijd aanwezig zijn. Katelijne heeft de verantwoordelijkheid van de medewerkers op zich genomen. Dit is nieuw voor haar en niet makkelijk. Het is heel belangrijk dat zij respons krijgt op haar oproep om mee te helpen, het voortbestaan van de club hangt er van af. Indien er wandelaars zijn die graag zouden mee helpen om pijlen te hangen en af te pijlen, laat het weten aan liban. Dit hoeft daarom niet op elke organisatie te zijn.
liban.glorieux@skynet.be of 0476282784. Op dit ogenblik zijn we met 37 deelnemers voor onze busreis naar Koksijde. De busreis gaat zeker door maar het is altijd aangenamer om met een volle bus naar een organisatie te gaan. Denk er eens over na, het geeft zeker enkele voordelen. Geen zorgen onderweg – eens wandelen in een totaal andere streek – en mag al eens een pintje gedronken worden – aangenaam sociaal contact.
 Liban.
             
Comments