Logeren op een boerderij

Beste bezoeker, wij zijn in oktober 2019 gestopt met de verhuur van onze vakantiewoning.
Per februari 2020 was de overdracht naar de nieuwe eigenaren; Brenda en Richard. Zij gaan de verhuur als vakantiewoning continueren. 
De link naar hun website: https://www.craubekerhof.nl/

Fieny en Andre DumontDe Craubeke
rhof is een voormalige boerderij(woning) welke we heel huiselijk en comfortabel ingericht hebben zodat u er zich snel thuis zult voelen. 

Er is volop ruimte voor u: 4 slaapkamers, 2 badkamers (één met whirlpool), leefkeuken, ruime woonkamer en een grote omsloten tuin.


Daarnaast zijn het de vele kleine details die u binnen en

buiten aantreft die maken dat de Craubekerhof zich onderscheidt van de gemiddelde vakantiewoning. (Kijk ook eens in ons 'Gastenboek' !)

Het genieten in en om onze Craubekerhof willen wij dan ook heel erg graag met u delen.

Steekwoorden die daarbij passen zijn: ruimte, licht, comfortabel, gezellig, rust, landelijk.


De Craubekerhof is uitstekend bereikbaar en gelegen op korte afstand (ca. 1km) van de A79 (Maastricht-Heerlen). Ook per trein is de Craubekerhof prima bereikbaar. Station 'Klimmen-Ransdaal' ligt op 15 minuten lopen. (We halen u wel op als u met de trein komt).

Vanuit Craubeek (Klimmen) loopt of fietst u zo het Limburgse heuvelland in en kunt u genieten van uitgestrekte glooiende akkers, fruitboomgaarden en de kenmerkende Limburgse holle wegen.

Ook voor uw kinderen zijn er ruime mogelijkheden om te genieten, zowel in en om de Craubekerhof (speeltoestellen) als in de directe omgeving (diverse attracties in Valkenburg en bv een in-door speeltuin in Walem of 'Kinderstad' in Heerlen).

Wij helpen u graag met wandel- en/of fietsroutes of andere suggesties voor een heerlijke besteding van de tijd die u bij ons bent.

Hopelijk zien we u binnenkort!


Fieny en Andre Dumont

Craubekerhof