Notícies

CURSA DE 10 KM DE GRANOLLERS I VILASSAR DE MAR
L'atleta del CA Collbató Josep López ha participat en els darrers caps de setmana a dues proves de 10 km amb molt bons resultats.

A la cursa de Granollers va obtenir la 7ª posició de la general.

El dia 12 va participar a la cursa de Vilassar amb la 22ª posició de la general, 10è de la seva categoria i un temps de 36'52".

Bons temps després de gairebé un any parat per lesió.

Enhorabona Josep.

CURSA POPULAR D'IGUALADA
L'atleta Aniol Palomeras Torras va participar ahir a la cursa popular d'Igualada en un recorregut de 5 km trencacames i amb una meteorologia força dura, obtenint la 11ª posició de la general masculina amb un temps final de 20'06"

Enhorabona Aniol!!!
CURSA DE LES BARRAQUES DE VINYES A VILADORDIS
Els atletes del CA Collbató han participat aquest diumenge a la cursa Barraques de Vinya en Vilordis, en una prova que s'ha fet molt dura per la climatologia, amb fang als gairebé 23 km de la cursa, un terreny impracticable en molts casos i fins i tot passant per rieres d'aigua pels genolls. Tot i els problemes que la climatologia ha presentat als nostres corredors, grans resultats dels nostres runners de muntanya amb els següents resultats:

Rafa Fernández Fuentes 2h 18'
Katarzyna Marek 2h 33'
Toni Torres 2h 35'

Enhorabona cracks, el CA Collbató comença a funcionar!!!

GRAN ÈXIT A LA 3ª COLLBATONINA

El passat dissabte 22 de setembre, el Club Atletisme Collbató va organitzar la 3ª Collbatonina amb una gran èxit en tots els aspectes, tant de participació com organitzatiu. Es van batre els récords de participació a les curses infantils i a les curses absolutes de 5 i 10 km (410 arribats a meta). Això ens demostra el gran treball de l'organització i com poc a poc la nostra prova es va consolidant al calendari català de curses populars.

COMENÇA A FUNCIONAR EL CLUB ATLETISME COLLBATÓ


Ja ha donat inici la temporada, i amb ella la nova entitat del Club Atletisme Collbató ha començat a funcionar a nivell esportiu, amb la posada en marxa de l'escola d'atletisme, el grup de manteniment, els entrenaments personals i les organitzacions esportives.

Gran èxit de l'escola d'atletisme que compta amb uns grups nombrosos que arriben gairebé als 50 atletes, récord històric a l'atletisme de Collbató.

També important la posada en marxa del grup de manteniment, que ha tingut una bona acollida i compta amb 7 integrants i va creixent poc a poc, amb un treball variat dirigit al benestar i a la pràctica saludable de l'esport.
Comments