PREDAVANJA "ZDRAVA PREHRANA ZA VSAKOGAR"

objavljeno: 5. jan. 2014, 22:55 avtor: CDA Koper   [ posodobljeno 3. apr. 2014, 04:01 ]
ZDRAVA PREHRANA ZA VSAKOGAR
V Centru dnevnih aktivnosti za starejše v Kopru skupajz Evo Bolčič pripravljamo serijo predavanj in delavnic na temo ZDRAVE PREHRANE. 
Zdrave prehrane, ki je PREPROSTA, RAZUMLJIVA in DOSTOPNA. Zdrava prehrana za vsakogar. Zdrava prehrana za vsak dan. Kaj  je  zdrava  prehrana? Preprosta  načela  in  pravila  zdravega prehranjevanja…  Pomen prehrane za delovanje človekovega organizma in naše  zdravje…  Kako  izbrati, kombinirati  in  pripraviti  hranljive  in polnovredne obroke ?

Predavanja in delavnice bodo potekali enkrat mesečno v prostorih Centra dnevnih aktivnosti za starejše v Kopru, in sicer vsako drugo sredo v mesecu ob 17.00po naslednjem razporedu: 

8.1.2014   ZDRAVA PREHRANA ZA VSAKOGAR- Uvodno predavanje 
12.2.2014   POLNOVREDEN ZAJTRK ZA ZAČETEK DNEVA- delavnica 
12.3.2014   ZDRAVE MALICE IN PRIGRIZKI- delavnica 
9.4.2014   POPOLNO KOSILO ZA POPOLN DAN- delavnica 
14.5.2014   KAJ PA ZA VEČERJO?- delavnica 
11.6.2014   GREMO NA PIKNIK!-zaključno srečanje 

Na predavanjih in delavnicah bodo udeleženci lahko aktivno sodelovali z vprašanji, predvsem pa z  medsebojno  izmenjavo  izkušenj,  razkrivanjem  kuharskih  skrivnosti  in  lastnih  receptov, predlogi in pri pripravi obrokov. 

Vabljeni! 
Še na kratko o mentorici:  Eva Bolčičje mlada, radoživa in energična prostovoljka, ki se je Centru dnevnih aktivnosti  za  starejše  pridružila  v  letu  2013  s  kuharskimi  delavnicami  na  temo  zdrave  prehrane.  K pridobivanju  znanj  in  izkušenj  s  področja  zdrave  prehrane  in  zdravega  načina  življenja  nasploh  jo  vodijo vedoželjnost, navdušenje nad raziskovanjem narave in sveta okrog sebe ter zavedanje lastne odgovornosti za  svoje  dobro  počutje  in  zdravje.  Ker  želi  svoje  izkušnje,  predvsem  pa  pozitivno  energijo  in  dobro  voljo deliti z ostalimi, se aktivno udejstvuje kot prostovoljka v različnih projektih medgeneracijskega sodelovanja, vodi Društvo diabetikov tipa 1 Slovenije, ob tem paje še povsem »navadna« mlada ženska: zaposlena kot krajinska arhitektka, aktivna športnica in ljubiteljica svojega psa. 
Comments