IDEALNO SEGREVANJE IN POREHABILITACIJA

objavljeno: 17. sep. 2012, 06:46 avtor: CDA Koper   [ posodobljeno 17. sep. 2012, 06:50 ]
FotografijaV torek, 31. 7. 2012 ob 17.30 uri je bil v CDA MOK seminar z naslovom: Idealno segrevanje in porehabilitacija, predaval je Metod Horjak, raziskovalec na področju športa ter ustanovitelj sistema 3D življenjska kondicija.

Seminar je bil zelo dobro obiskan, kar me je prijetno presenetilo in razveselilo. Uvodoma nas je g. Horjak seznanil z nekaj splošnimi navodili glede načina ogrevanja pred vsako vadbo, rekreacijo, oziroma telovadbo.

V drugem delu seminarja pa smo slušatelji tudi aktivno sodelovali. Ob vodenju g. Horjaka smo izvajali veliko ogrevalnih vaj, in moram reči, da je bilo kljub vročini zelo živahno. Telovadba, oziroma ogrevanje je trajalo 1 uro, oziroma nekaj več. Seznanili smo se z nekaj novimi vajami, predvsem pa smo zagotovo osvojili nekaj novih znanj, kako se čim bolje pripraviti pred vsako vadbo.

Veseli in zadovoljni, pa tudi kar »prešvicani« - preznojeni, smo zaključili ta seminar in moram reči, da sta dobri 2 uri minili kot bi mignil.

Gospod Horjak je obljubil, da nas morda še kdaj obišče in zagotovo bi to bilo zelo lepo. S tem smo se vsi sodelujoči strinjali.

Prispevek: Branka Poturović
Comments