Pozdravljeni,

Center dnevnih aktivnosti za starejše občane Koper je z delom pričel 01.07.2010, na predlog Zveze društev upokojencev  Mestne občine Koper in ob podpori Mestne občine Koper, ki za delovanje Centra  zagotavlja finančna sredstva. 

Nesmiselno je le tarnati nad osamljenostjo, čakati na pobude in poteze drugih, se preizkušati v potrpežljivosti, kdaj in kako se bo nekdo spomnil na nas, ko lahko to kar pričakujemo naredimo sami.

S prihodom v naš Center boste postali član naše številčne in pestre družbe. Naši člani so med seboj različni, vendar so v našem Centru vsi enaki, ne glede na njihovo socialno poreklo, izobrazbo, psihično ali fizično zdravje.V centru se dolgoletne in raznovrstne izkušnje, različna znanja in osebni pristop prostovoljcev, ki vodijo aktivnosti prepletajo z zavzetostjo za vsakega posameznika. Skrb za zadovoljstvo vseh vključenih v CDA je temelj, na katerem gradimo ponudbo naših aktivnosti. 

Na naši  spletni strani si lahko pogledate kaj se trenutno pri nas dogaja, kaj se lahko novega naučite, kako se lahko sprostite,...

Vljudno vabljeni!


Helena Videtič
vodja CDA Koper