Napovednik‎ > ‎

OBVESTILO O ZAČASNI PREKINITVI IZVAJANJA DEJAVNOSTI V CDA

objavljeno: 12. mar. 2020, 09:05 avtor: CDA Koper   [ posodobljeno 12. mar. 2020, 09:05 ]
Obveščamo vas, da je  Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, v smeri prizadevanj za preprečevanje in obvladovanje širjenja kapljičnih okužb zaradi novega koronavirusa SARS-CoV-2 oziroma bolezni COVID-19, poslalo nova navodila za izvajanje socialnovarstvenih programov. 
Dnevni centri (za vse ciljne skupine uporabnikov), kjer se ljudje praviloma zadržujejo preko dneva - SE ZA OBDOBJE DO 29. 3. 2020 POPOLNOMA ZAPREJO (s pričetkom 13. 3. 2020). Strokovni delavci morajo biti na voljo in dosegljivi v času, ko je program namenjen uporabnikom, tako, da lahko v NUJNIH primerih uporabniki z njimi stopijo v stik PREKO TELEFONA ALI ELEKTRONSKE POŠTE. 
TA UKREP VELJA  TUDI ZA CDA  IN BO PREDVIDOMA TRAJAL DO 29. 3. 2020, S PRIČETKOM 13. 3. 2020 ALI DO PREKLICA OZ. DRUGAČNIH NAVODIL S STRANI PRISTOJNIH MINISTRSTEV OZ. ORGANOV. 
Hkrati nas je tudi MOK obvestil, da se odpove izvedba vseh dejavnosti v katere so vključeni zunanji uporabniki (prireditve, predstave, ogledi, razstave, predavanja, delavnice, organizirana druženja in podobno).
V primeru sprememb, vas bomo sproti obveščali.
Lep pozdrav in želimo vam vse dobro