Napovednik‎ > ‎

OBVESTILO - PROGRAM CDA ZA APRIL 2020

objavljeno: 1. apr. 2020, 03:22 avtor: CDA Koper   [ posodobljeno 1. apr. 2020, 03:23 ]
Spoštovani,

Dne 27. 3. 2020 smo od Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti  prejeli navodila glede omejitev pri izvajanju socialnovarstvenih programov v času epidemije koronavirusa SARS-CoV, ki bo trajalo do preklica. 

Dnevni centri (za vse ciljne skupine uporabnikov – velja tudi za CDA), kjer se ljudje praviloma zadržujejo preko dneva – ostajajo do preklica za uporabnike popolnoma zaprti. Strokovni delavci morajo biti na voljo in dosegljivi v času, ko je program namenjen uporabnikom, tako da lahko uporabniki z njimi stopijo v stik preko telefona ali elektronske pošte. 

Pri izvajanju vseh aktivnosti je potrebno dosledno spoštovati navodila in smernice, ki jih objavljajo Nacionalni inštitut za javno zdravje  Ministrstvo za zdravje, Uprava RS za zaščito in reševanje ter druge pristojne institucije

Kljub temu vam v prilogi pošiljamo program CDA za cel mesec april 2020. Z izvajanjem aktivnost bomo pričeli, ko bo izredno stanje preklicano.

Obveščamo vas tudi, da lahko vsak dan med 7:00 in 19:00 stopite v stik z nami po elektronski pošti info@cda-koper.si ali cda.koper@gmail.com 

Kontaktirate nas lahko tudi na telefonsko številko:
- Helena Videtič – 040 205 678

Za potrebe uporabnikov smo za čas trenutnih razmer aktivirali še dve telefonski številki:
- Emina Trstenjak – 030 719 502
- Andreja Bandel -  030 719 503
V primeru, da se vam na klicano številko ne oglasimo, vas prosimo, da pokličete na drugo telefonsko številko.


Odločili smo se, da vam bomo po mailu pošiljali različne vsebine in vam tako poskušali popestriti oziroma izpopolniti dneve, ko ste doma. V kolikor bo mogoče določene vsebine prilagoditi, vam jih bomo pošiljali tudi po SMS sporočilih.


Bodite pozorni tudi na razne objave na facebook profilu CDA.