Napovednik‎ > ‎

KUHARSKE DELAVNICE Z EVO BOLČIČ - BUČE- barviti in okusni jesenski zakladi z vrtov in njiv

objavljeno: 30. sep. 2014, 07:24 avtor: CDA Koper   [ posodobljeno 30. sep. 2014, 07:24 ]
V sredo, 8.10. 2014 ob 17.00 uri vas vabimo, da se udeležite KUHARSKE DELAVNICE Z EVO BOLČIČ - BUČE- barviti in okusni jesenski zakladi z vrtov in njiv.
Buče so bile v preteklosti v prehrani marsikdaj zapostavljene, v zadnjem času pa ponovno odkrivamo to zakladnico hranil in blagodejnih učinkovin za naše telo in zdravje, kar izkazujejo že njihove žive in vabljive barve ter polni okusi. Buče so izvrstna jesenska in zimska hrana, ki nas bo v prihajajočih temnejših in hladnejših dnevih prijetno pogrela, okrepčala in napolnila z energijo.
Buče v vsakdanji prehrani… Jih poznate in uporabljate? So vam okusi in barve jesenskih buč všeč? Bi z nami delili svoje recepte ali pa bi želeli izvedeti kaj več o njihovih ugodnih učinkih predvsem pa o raznolikih možnostih kulinarične uporabe?
Če so to vprašanja, ki se vam porajajo, potem vabljeni na tokratno kuharsko delavnico in druženje z Evo Bolčič, kjer bomo skupaj pripravili kakšno zanimivo in predvsem enostavno in zdravo jed z bučami ter vas tako spodbudili k raziskovanju in spoznavanju tega nadvse koristnega jesenskega ploda.
Delavnico bo vodila ga. Eva Bolčič.