Napovednik‎ > ‎

BIOTERAPIJA PO METODI SVETOVNO PRIZNANEGA ZDRAVILCA ZDENKA DOMANČIĆA

objavljeno: 25. apr. 2019, 03:47 avtor: CDA Koper   [ posodobljeno 25. apr. 2019, 03:48 ]
V četrtek, 09.05.2019 ob 17:30 uri, vas vabimo, da se udeležite delavnice: BIOTERAPIJA PO METODI SVETOVNO PRIZNANEGA ZDRAVILCA ZDENKA DOMANČIĆA.Imate zdravstvene težave, ste pod stresom in vsakodnevnimi pritiski,  morda jemljete zdravila, pa vseeno ni dobro, vas pestijo kronične težave… ste poskusili že “skoraj” vse? Želite končno odpraviti vaše zdravstvene težave? Želite bistveno izboljšati svoje celotno psihofizično počutje?
Z bioterapijo boste v največ primerih »kot po čudežu« odpravili vaše zdravstvene težave,  bolečine in stiske. Celo pri najbolj trdovratnih in zastaranih primerih  večkrat težave bistveno omilimo. Še več, bioterapija daje izjemno dobre rezultate tudi pri boleznih, ki uradno veljajo za neozdravljive. Učinkovita je tudi pri odpravi vseh vrst (kroničnih) bolečin, pri lajšanju stisk, priporočljiva je za pospešeno celjenje ran in poškodb (tudi za vsa po-operativna stanja), v veliko pomoč je bolnikom, ki so na kemoterapiji… Čudežev seveda ni, so pa izjemni rezultati. Bioterapija se izvaja tudi preventivno,  ob slabšem počutju, ob napornih in stresnih dogodkih… pred sezonskimi alergijami, za dvig imunskega sistema in  »energeniziraje« človekovega biopolja. 
Bioterapijo bo predstavil , licenciran bioterapevt Joško Oder, dr. of naturopathy THE INSTITUTE FOR NATURAL MEDICINE,NY,USA