Pagaments

Preus per a empadronats
 

Amb motiu de la situació que ha provocat la COVID-19 els preus que es mostren tenen aplicat un 25% de descompte per a empadronats a la ciutat de Girona. Per als no empadronats a Girona no s’aplicarà aquest descompte i els preus definitius apareixeran a la carta de pagament. Preus per a no empadronats

Preus dels casals d'estiu per a infants no empadronatsCom es fa el pagament

Un cop assignada la plaça s’envia un correu a les famílies avisant que ja poden entrar a la web de les inscripcions a través del seu usuari i contrasenya i descarregar-se la carta de pagament. Es disposa de 10 dies per realitzar el pagament. Per fer-ho cal seguir els següents passos:

  1. Entrar amb el seu usuari i contrasenya a la pàgina web de les inscripcions.
  2. Anar a “les meves inscripcions” (un cop a dins, fer clic a sobre la inscripció).
  3. Entrar a “pagament de la inscripció”.
  4. Fer clic a sobre “descarregar carta de pagament” i imprimir.
  5. Anar al caixer amb la carta de pagament i realitzar el pagament, o bé, per banca online.

IMPORTANT: En cas de sol·licitar pagament fraccionat, es generaran dues cartes de pagament. Cal estar alerta a l’hora de realitzar el pagament i no confondre les dues cartes: mireu la data de venciment, que és diferent.

 

Descomptes

Els descomptes només s’aplicaran a infants i joves empadronats a la ciutat de Girona i no són acumulatius.

  • 10% de cada quota quan hi ha dos germans inscrits (ambdós en activitats del programa municipal i que estiguin empadronats en el mateix domicili).
  • 20% de cada quota per família nombrosa o monoparental (estiguin o no inscrits tots els germans a les activitats del programa municipal).