Qui som?

Cal Fuguet és una antiga casa de pagès del segle XIX que pertany a la família des de fa generacions. Durant molts anys va funcionar com a casa de pagès tradicional. No és fins l'any 2001 que comença la restauració del paller conservant la totalitat de l'estructura antiga. Compta amb apartaments dúplex amb capacitat per a 4 o 6 persones que conserven l'encant rústic dels seus orígens i disposen de tots els serveis necessaris per gaudir d'uns dies de descans i tranquil·litat.
 

Envoltada per una paret de pedra, l'era és el centre de la vida a Cal Fuguet ja que els apartaments es distribueixen a l'entorn d'aquesta. Esmorzar sota el porxo, llegir un bon llibre a l'ombra del portal o córrer sobre l'herba fresca són els privilegis de viure en una població de tot just 80 habitants.

A Cal Fuguet els sentits es fan més presents que mai. El silenci de l'entorn rural trencat per el campanar de l'església, l'olor de l'herba acabada de tallar, sentir la neu freda entre els dits, observar detingudament les irregularitats del Cadí i degustar els productes típics de Cerdanya són ingredients del dia a dia.

És un espai ideal per famílies amb nens ja que compten amb tot el necessari per a cuinar, reposar-se i gaudir amb tranquil·litat d'una estada inoblidable. No només és un ideal lloc de vacances per a famílies amb nens sinó que també és el lloc perfecte per trobar un refugi del món que ens envolta diàriament marcant el propi ritme de cadascú.