HJEM‎ > ‎

LÅVEN

Låven ble bygget i desember 2014 etter at en gruppe medlemmer hadde prøvd å få til et klatrerom på Eterfabrikken ved Bøler og deretter på Skullerud, hvor det nå planlegges et kommersielt klatresenter. Tilslutt falt valget på Oppsal gård rett bak Oppsal T-banestasjon, og i løpet av en måned ble fem vegger og seksti kvadratmeter buldreflate realisert. Mellom 30 og 40 medlemmer bidro med 2500 kroner hver til materialer, og alle fikk hver sin nøkkel til lokalet for fri bruk. I løpet av 2015 har lokalet huset en barnekonkurranse, en voksenkonkurranse, et julebord, to styremøter, fast barnetrening på torsdager og åpent hus for lokale idrettsgrupper og klubber på forespørsel. Låven er dessverre ikke et sted for Østmarka Vel på sikt. Det planlegges leiligheter på området og Låven skal rives en gang i nærmeste framtid. Vet du om egnede lokaler så meld fra på Østmarka Vels facebookgruppe.
 
 
 
 
 
 
  
 




Comments