HJEM

 
Dette er et nettsted for og av klatrere, buldrere og andre steingale, selv om det som oftest er en og samme type. Her vil du finne det meste av buldringen og klatringen i Østmarka. Førere og oversikter i stort format finner du i menyen til venstre. Det meste fungerer utmerket på de fleste nettlesere og smarttelefoner.Det mangler noen oversikter, som de innerste feltene på Hauktjern, Bølerveggen og Trasoppklinikken, men neste gang du er inne på siden så er de kanskje tilgjengelige. God reise...
 
 
Navn: Forbannet være tidens elv
Sted: Filmplaneten, Festen-veggen
Grad: 7a
Klatrer: Erik Henningsen
Foto: Østmarka Vel
 
 
 
 
Mens du venter på at alt skal finnes her, anbefales det fortsatt å gå inn på Lia og problemet Stalker, for å se hvordan det ikke skal gjøres. Eller trykk på bildet over for å se filmen i større format!
Gamle nyheter om igjen:
 
 
Å gå rundt med kamera på stativ er en ny trend. Hvis du er interessert i beta på mange lette til moderate klassikere i Østmarka, anbefales Buldremanns videoer på Youtube: http://www.youtube.com/user/Buldremann
 
For hardere ambisjoner anbefales disse:
 
 
 
og
 
 
 
Østmarka Vel finner du også på Facebook!
 
 
Andre kanskje mer opplysende steder:
 
Sjekk ut Truls sin blogg om mange av hans nye steder i skogen 
 
Borebloggen aka Drammensgranitt står det mer detaljert om noen av de siste harde bestigningene i Østmarka
 
Øyvind Ville Sæther sin blogg anbefales også. Her finner du blant annet videoer fra Villmark og De Hensynsløse, sammen med et utvalg andre kvalitetsbilder og videoer fra fjern og nær. Hvis du ikke blir gira nå har du ingen å skylde på!
 
Er du irritert over at ikke alt finnes her ennå? Sjekk ut Bouldering.no, en del av de gamle feltene finnes fortsatt her.