Red het KJOC!

posted Feb 22, 2011, 1:01 AM by Kris Somers
--- 27 FEBRUARI 2011 ---- 15u30 ----- KERKPLEIN BONHEIDEN-----

Bonheiden/Rijmenam stond op de vooravond van een gloednieuw Kinder- en JongerenOntmoetingsCentrum
 (KJOC) met o.a. jeugdcafé, repetitielokalen, polyvalente/fuif zaal, jeugddienst, kinderopvang, ...

Op woensdagavond 9 februari heeft het schepencollege echter plots alle plannen letterlijk van tafel geveegd en de het KJOC voor goed begraven. Een compleet onverwachte besli
ssing die op veel onbegrip van de lokale jeugd kan rekenen en waarbij het gemeentebestuur hun genomen beloftes niet nakomt. Generaties aan voorbereiding voor onze toekomstige jeugd worden hier abrupt ten einde gebracht. Of toch bijna, want de beslissing moet nog gestemd worden door de gemeenteraad op maandag 28 februari 2011.

U begrijpt vast dat we dit als jeugdraad niet zomaar kunnen laten voorbijgaan en daarom plannen we op zondag 27 februari 2011 vanaf 15u30 een protest op het kerkplein van Bonheiden. Omstreeks 16u15 voorzien we een optocht naar de locatie waar het KJOC zou moeten komen (naast sporthal Berentrode – Waversesteenweg). Alle 7 jeugdbewegingen zullen met hun leiding en leden aanwezig zijn om hun ongenoegen op een gepaste manier te uiten (lees: spandoeken en veeeeeel lawaai).

Maar ook u kan ons steunen in onze actie! Vergezel ons, uw kinderen, uw familie op deze namiddag om het KJOC te redden voor onze en volgende generaties. Met een massa mensen te been hopen we dat het gemeentebestuur op 28 februari juist zal stemmen. Wij voorzien alvast iets om jullie zielen te verwarmen!


-BE THERE ---- 27 FEBRUARI 2011 ---- 15u30 ----- KERKPLEIN BONHEIDEN---
Comments