Kangasverhoilun / istuinten pesu

Ajan myötä auton verhoilulle ja penkeille kertyy likaa ja tahroja mm: virvoitusjuomia, kahvia, karkkia, purukumia,ruokaa tai vaan kosteat vaatteet päästävät väriä. Ei hätää, melkein kaikki tahrat ovat poistettavissa.

Penkkien pesutarve vaihtelee todella paljon auto kohtaisesti. Erilaiset sisustan kangasmateriaalit sekä värit vaikuttavat paljon likaantumiseen. Vaaleat kangasmateriaalit ovat juuri ajoneuvoissa todella herkkiä likaantumiselle ja tahroille. Normaali kangassisusta olisi hyvä pesettää 2 kertaa vuodessa.

Työn kuvaus

 1. Penkkienpesu aloitetaan imuroimalla penkit huolellisesti irtoliasta.
 2. Itse pesu aloitetaan levittämällä penkeille verhoilupesuaine
 3. Verhoilupesuaine harjataan penkkeihin pehmeällä harjalla jonka jälkeen pesuaineen annetaan hetki vaikuttaa
 4. Tämän jälkeen penkeistä imetään likavesi pois märkäpesurilla
 5. Jos penkit ovat hyvin likaiset, pesu toistetaan tai käytetään höyrypesuria
 6. Pesun jälkeen penkit huuhdotaan puhtaalla vedellä
 7. Huuhteluvesi imetään pois
 8. Penkit kuivataan lämmittimien avulla
 9. Penkeistä tulee puhtaat ja raikkaat 

Istuinten verhoilun pesu

Pesemme likaiset autonpenkit Kärcher märkä- tai höyrypesurilla. Märkäpesurilla pystymme poistamaan pintyneenkin lian edullisesti. Käytämme verhoilunpesuun antibakteerista ja hajutonta puhdistusainetta.

 • Työnkesto noin 24 tuntia
 • Hinta alk 79€

Suosittelemme erilaisten verhoilupesujen yhteydessä ottamaan myös täydellisen sisäpuhdistuksen, jonka jälkeen auton sisustus on taas viimeisen päälle.

Verhoilupesu suoritetaan aina asiakkaan omalla vastuulla. Mahdollisista pesun aiheuttamista häiriöistä emme ota vastuuta.

Miksi käyttäisit autosi meillä? Kokenut henkilöstömme on suorittanut satoja verhoilupesuja vuosien aikana erilaisille ajoneuvoille. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan puhtaaksi. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0458075760