Sisäpuhdistus

Sisäpuhdistuksella tarkoitetaan auton sisätilojen perusteellista puhdistusta. Auton sisäpuhdistus tulisi suorittaa noin 2-8 viikon välein, riippuen auton käytöstä. Ikkunoihin kertyvä harmaa kalvo voi alkaa olemaan jo liikenneturvallisuutta vaarantava ja kosteilla keleillä sekä auringon paisteessa näkyväisyys huononee.

Pölyä ja hiekkaa kerääntyy auton sisäpinnoille. Kenkien mukana kulkeutuu talvella autoon paljon lunta ja hiekkaa, lumi sulaa auton lattialle mikä johtaa lattiaverhoilun kastumiseen. Lattiaverhoilu olisi syytä säännöllisesti imuroida kuivaksi jos auton kuivattaminen ei muuten onnistu.

Työn kuvaus 

 1. Sisäpuhdistus aloitetaan poistamalla matot lattialta ja pesemällä ne
 2. Isoimmat irtoroskat poistamme käsin
 3. Seuraavaksi auto imuroidaan ammattikäyttöön tarkoitetulla märkäimurilla
 4. Imuroinnin jälkeen sisustan vinyyli ja muovi osat putsataan sisäpuhdistus aineella mikrokuituliinaa avuksi käyttäen
 5. Viimeisenä toimenpiteenä pesemme ikkunat kirkkaiksi
Työ sisältää
 • Mattojen pesu
 • Sisätilan imurointi
 • Sisätilan muoviosien puhdistus
 • Ikkunoiden pesu
 • Työaika noin 4 tuntia
 • Hinta alk 49€

Sisäpuhdistuksen yhteydessä suosittelemme autolle myös käsinpesua jotta voimme pestä auton ovenvälit ja takakontin reunat.
Teemme myös halutessanne auton otsonoinnin. Otsoni tuhoaa kaikkia tunnettuja home- ja hiivasieniä sekä bakteereja ja viruksia. Otsonointi poistaa myös hajuja ja allergianaiheuttajia kuten tupakan, eläinten, homeen ja kalman hajua.

Miksi käyttäisit autosi meillä? Kokenut henkilöstömme on suorittanut tuhansia autojen sisäpuhdistuksia kaikenlaisille autoille. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan puhtaaksi. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 045 855 5598