Nahkasisustan puhdistus ja hoitokäsittely

Sitä tunnetta ei voita mikään kun istut uuteen autoosi ja tunnet nahkan tuoksun. Ikävä kyllä tämä tunne ei kestä ikuisesti. Jokapäiväinen auton käyttö, matkustajat, lemmikit, penkeille tipahdelleet elintarvikkeet sekä auringon UV-säteily varmistavat sen että uuden auton tuoksu häviää nopeasti jos siitä ei pidetä huolta.

Siksi nahkasisusta olisi hyvä käsitellä nahanhoitoaineella minimissään kaksi kertaa vuodessa. Käsitelty nahka säilyttää kimmoisuutensa ja pysyy kosteana jolloin se ei rupea ajan myötä halkeilemaan.

Työn kuvaus

  1. Nahkapenkit imuroidaan puhtaaksi
  2. Penkit pestään nahan puhdistusaineella
  3. Penkit kuivataan
  4. Nahkasisusta käsitellään nahanhoitoaineella

Työ sisältää

  • Nahkapenkkien imurointi
  • Nahkaosien puhdistus 
  • Nahkaosienrasvaus hoitoaineella
  • Työnkesto noin 4 tuntia
  • Hinta alk. 59€ 

Nahkapenkkien ohella käsittelemme myös mahdolliset nahkaiset oviverhoilut sekä ratin. Nahanhoitoaineemme puhdistaa ja elvyttää kaikki nahka ja keinonahkapinnat säilyttäen nahkan alkuperäisen värin ja tuoksun. Meiltä onnistuvat myös nahkasisustan suoja käsittelyt.

Miksi käyttäisit autosi meillä? Kokenut henkilöstömme on puhdistanut satoja autoja vuosien varrella.  Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan puhtaaksi. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 045 855 5598