Auton pesut‎ > ‎

Moottoripesu

Moottoritilan likaisuus on vaaraksi autollesi ja sähkölaitteille. Tämän takia olisi suositeltavaa pesettää moottoritila huolellisesti vähintään kaksi kertaa vuodessa. Moottori on myös syytä pesettää jos moottorissa on ilmennyt mahdollisia öljy tai jäähdytinneste vuotoja.

Autoa huoltoon viedessä mekaanikot arvostavat puhdasta konehuonetta ja on itsellekin paljon mukavampi lisäillä pissapoikaan nestettä  kun ei ole kädet joka kerta mustana.
Säännöllinen moottorinpesu takaa autosi moottorille pitkän iän ja luotettavan toiminnan tulevaisuudessa.

Työn kuvaus

  1. Moottoritilan pesu aloitetaan suojaamalla kosteudelle ja vedelle herkät sähkölaitteet
  2. Moottoritilaan levitetään liuotinpesuaine vaikuttamaan
  3. Liuotinaineen hetken vaikutettua levitetään vielä varsinainen pesuaine moottoritilaan
  4. Moottoritila huuhdotaan vedellä
  5. Pesun jälkeen konehuone kuivataan paineilmalla

Työ sisältää

  • Sähkölaitteiden suojaus
  • Moottorinpesu
  • Konehuoneen kuivaus
  • Työaika 3h
  • Hinta alk. 59€

Jos asiakas haluaa voimme kuivauksen jälkeen suorittaa kumi- ja muoviosien hoidon, jolloin moottoritilan muoviosat saadaan näyttely kelpoisiksi.

Kun tuot autosi moottoripesuun on toimenpiteeseen hyvä varata hetki aikaa. Kuuman moottorin täytyy antaa jäähtyä ennen pesua.

Pesemme moottoritilan vain yläkautta.

Moottorin pesu suoritetaan aina asiakkaan omalla vastuulla. Mahdollisista pesun aiheuttamista häiriöista emme ota vastuuta emmekä korvaa moottorinpesusta aiheutuneita vaurioita. Vuonna 2017 pesimme satoja auton moottoria ilman vaurioita. Moottorinpesu vaatii tietämystä ja ammattitaitoa, jolloin vältetään moottorin ja sähkölaitteiden rikkoutuminen.

Soita ja Varaa aika! 045 855 5598