PalvelutHUOM! Uudet kotisivut ovat osoitteessa www.nuutila.se.

Nämä sivut suljetaan pian.

Oikeuspalvelut

OTT Ari-Matti Nuutila Lakiasiaintoimisto tarjoaa oikeudellisia palveluja ja hoitaa oikeudellisia toimeksiantoja kaikilla oikeudenaloilla ja erityisasiantuntemuksella rikosoikeudessa, prosessioikeudessa ja Eurooppa-oikeudessa (EU-oikeus ja Euroopan ihmisoikeussopimus). Työskentelen ruotsiksi, suomeksi, englanniksi ja saksaksi. Yritys on Malmön lähellä meren rannalla Skanörissä, mutta tarjoaa palveluja koko Ruotsiin, Suomeen ja muihin maihin.

Tyypillisiä palveluja ovat

1) Koulutuspalvelut kvalifioiduille virkamiehille esim. poliisin, syyttäjälaitoksen, tullin ja tuomioistuinlaitoksen piirissä;
2) Akateemiset koulutuspalvelut rikos- ja prosessioikeudessa yliopistoissa ja korkeakouluissa;
3) Konsulttipalvelut ja asiantuntijalausunnot yrityksille ja asianajotoimistoille; ja
4) Oikeudelliset palvelut asianosaisille rikos- ja siviiliasioissa.

Tyypillisesesti toimeksiantoni koskevat kansainvälistä korruptiota, rahanpesua, verorikoksia, velallisen rikoksia, ympäristörikoksia, kirjanpitorikoksia, immateriaalioikeuksia, työrikoksia ja ylipäätään kansallisen rikoslain soveltamista ulkomailla tehtyyn rikokseen. Myös kansainväliset hallinto- ja eurooppaoikeudelliset toimeksiannot otetaan vastaan.

Minun juristikoulutukseni on Suomesta ja tutkijakoulutukseni Pohjoismaista, Saksasta ja USA:sta. Tunnen hyvin suomen, ruotsin, saksan ja USA:n rikosoikeusjärjestelmän, koska olen asunut ja työskennellyt näissä maissa useita vuosia. Olen aikaisemmin ollut rikosoikeuden professori Suomessa 11 vuotta ja toiminut kaksi vuotta Saksassa ja USA:ssa tutkijana ja professorina. Valmistuin oikeustieteen kandidaatiksi (OTK) v. 1987, oikeustieteen lisensiaatiksi (OTL) v. 1992 ja oikeustieteen tohtoriksi (OTT) v. 1997.

Oikeudenkäyntiavustajalautakunta on myöntänyt minulle luvan toimia oikeudenkäyntiasiamiehenä ja -avustajana Suomessa (ns. lupalakimies).

Yhteystiedot

OTT Ari-Matti Nuutila Lakiasiaintoimisto
Osoite: Plogvägen 46, 239 31 Skanör, Ruotsi
Sähköposti: law.nuutila@gmail.com 
Puh.: +46 70 87 77 551
Alv-rek.nro: SE621011465501
Comments