HTE Infokom 2014. Kecskemét, Four Points by Sheraton, 2014. október 8-10.

Balázs ANTÓK, 2014. szept. 18. 12:53
Kiállítóként az idei évben is részt veszünk a Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület szervezésében tizenkilencedik alkalommal megrendezésre kerülő Infokommunikációs Hálózatok és Alkalmazások Konferencia és Kiállításon, azaz a HTE Infokom 2014.-en. A rendezvény széleskörűen kíván foglalkozni az infokommunikáció (távközlés, informatika és média) aktuális műszaki, piaci és szabályozási kérdéseivel.

A konferencia célja, hogy lehetőséget teremtsen az infokommunikációs piac változásainak megismerésére, a legújabb műszaki megoldások, hálózat-, szolgáltatás- és alkalmazásfejlesztési elképzelések közzétételére, a személyes és közvetlen kapcsolatok kialakítására, a tapasztalatok kicserélésére, az együttműködések elmélyítésére.

A konferencia plenáris szekcióval indul, majd párhuzamos szekciókban zajlanak az előadások. A rendezvény ideje alatt a hazai infokommunikáció területén működő vállalatok és szervezetek kiállítóként is bemutatkoznak.

A konferencia kiemelten foglalkozik a hazai nagy infokommunikációs projektekkel, az új generációs technológiákban rejlő lehetőségekkel (pld. SDN, Smart City, Internet of Things) és az infokommunikációs szabályozás aktuális kérdéseivel, a frekvencia aukció eredményének utóértékelésével.

További információ: http://www.hte.hu/infokom2014
Comments