Blog‎ > ‎

Twitter, Facebook, Google i altres en contra de SOPA

28 de des. 2011, 1:08 publicada per Albert Profe   [ actualitzat el 28 de des. 2011, 1:09 ]


Un grup de nou companyies de Internet i de tecnologia com Google, Twitter, Facebook, Yahoo, i Zynga van publicar un anunci a tota pàgina en el New York Times (el passat mes de Novembre), expressant la seva oposició a SOPA (HR 3,261) i la Llei PROTECT IP (S. 968). (...)

El moment de la carta, titulada "Estem junts per protegir la innovació", va coincidir amb una audiència pública que va presenciar el testimoni de la MPAA, Pfizer, Google, la Biblioteca del Congrés dels EUA, l'AFL-CIO, i MasterCard.

La gran preocupació per a aquestes empreses és un major risc de responsabilitat per infracció -els projectes de llei preveu sancions per a la nova infracció de copyright en els llocs que allotgen contingut generat per usuaris. (..)

En virtut de la DMCA, els propietaris dels drets d'autor son els responsables de fer la feina bruta de trobar material que incompleixi la llei. (..) Es pot veure per què una empresa que allotja un munt de continguts generats per usuaris com Facebook o Google es volen mantenir les coses com són.text by Jeff Blagdon, the Verge
La carta publicada al New York Times, com .pdf adjunt.
Ċ
Albert Profe,
28 de des. 2011, 1:08
Comments