Blog‎ > ‎

El món, d'ací al 2150

3 de gen. 2013, 0:06 publicada per Albert Profe
Aprofitant l'entrada de l'any, la BBC s'ha demanat com seria el futur immediat... i no tan immediat. 'Tomorrow's world: a guide to the next 150 years' és una interessant infografia on es representen quaranta prediccions fetes aquests darrers anys per blocaires, científics, periodistes, polítics i experts respecte d'un període futur que va de l'any que estrenem fins al 2150. Les prediccions, més o menys agosarades, abasten la informàtica i la robòtica, la política i els negocis, la ciència i la natura, la societat i la tecnologia.

Atesa la fal·lera britànica per les juguesques, la BBC ha demanat finalment a l'empresa Ladbrokes que faci servir els seus coneixements per valorar si cada predicció s'esdevindrà o no.

Alguns exemples: l'última predicció, per al 2150, diu que els éssers humans superaran els cent cinquanta anys de vida; una altra calcula que cap al 2060 hi haurà una base marciana; i pels volts del 2050, un edifici de més de deu quilòmetres d'altura. Més a prop, el 2030, hi ha qui creu que volaran avions comercials sense pilot.

Comments