Nieuws‎ > ‎

6 minuten training 23 september 2014

posted Sep 2, 2014, 7:33 AM by Rob Ellens

Geachte Burgerhulpverlener,
Op Dinsdagavond 23 September biedt Stichting Groningen Hartveilig (GHV) u de gelegenheid om een (herhalings)6-minuten-training bij te wonen in het kader van uw deelname aan het reanimatie-oproep-netwerk van Hartslagnu. GHV biedt iedere deelnemer enkele malen per jaar een herhalingstraining aan, in de verwachting dat u minimaal 1x per jaar aan deze training meedoet.
Daarom nodigen wij u uit om deze (herhalings)training te doen. Deze training is voor alle deelnemers in de gemeente Loppersum. 

Tijdens deze trainingen wordt u naar een onbekende locatie gestuurd voor een reanimatie. Hierbij wordt de praktijk zo goed mogelijk benaderd, en krijgt u, naast de eigenlijke reanimatie- ook te maken met onverwachte gebeurtenissen. In de praktijk worden de trainingen door de deelnemers als bijzonder zinvol ervaren. Als u daarna opgeroepen wordt voor een reanimatie, dan bent u in elk geval goed voorbereid!

Wij hopen op een goede deelname.
U kunt deelnemen aan deze training mits u al in het bezit bent van een geldige Reanimatie/AED certificaat.

Datum:23 september 
Tijd:19.00 uur

Locatie: ijsvereniging Ijsbaan Middelstum, korenlaan 1 te Middelstum. 

De avond wordt u kosteloos aangeboden.
Voor opgave kunt u zich aanmelden via opleiding@groningenhartveilig.nl of via onderstaande link
http://www.groningenhartveilig.nl/index.php/6-minutentraining

Ook de Stichting AED commissie Middelstum is aanwezig op deze avond. In het najaar zullen er ook weer Reanimatie cursussen worden aangeboden, houd daarvoor deze website in de gaten.

Comments