Waarom ik een goede trainer/coach wil zijn?


Ik ben een gemotiveerde  personal trainer. Sinds twee jaar ben ik meer en meer bezig mezelf aan het verdiepen op het gebied van sport en bewegen en anderen en ook mezelf motiveren in het bereiken van hun doelen. Iedereen die zijn doel wil bereiken doet dit met vallen en opstaan, bij de ene wat meer dan de andere… Dit hangt ook af van het niveau van doel dat de persoon in kwestie wil bereiken. Iedere mens heeft een doel nodig in zijn leven om naar te streven en ook gelukkig zijn gaat daar mee gepaard.

Om optimaal te presteren in je leven moet je proberen jezelf te ontplooien en ontwikkelen op verschillende terreinen zoals: lichamelijk, psychisch, spiritueel en sociaal vlak. Ik weet dat ik anderen daarbij kan helpen vooral op lichamelijk vlak: dit door aandacht te hebben voor de fysieke ontwikkeling; door sport en beweging, ook door aandacht te hebben voor de voeding en verkeerde levensgewoontes.

Ik weet dat ik een bijdrage kan leveren aan veel verschillende doelgroepen: jongeren met overgewicht,  sporters op hoog niveau, ouderen meer zelfvertrouwen geven door wat te letten op stabiliteit en uithouding, mensen die meer energie willen hebben om hun alledaagse taken wat beter aan te kunnen… Kortom heel veel mensen kunnen een coach gebruiken, natuurlijk kan  bij iedereen wat verschillend zijn. Dit is de uitdaging aan dit beroep… je moet immers iedere dag blijven bijleren en aandachtig zijn. Wat voor mij heel veel voldoening geeft aan mijn werk! Subpagina''s (1): Nog een handige vragenlijst:
Comments