Home

I learned that if you want to make it bad enough, no matter how bad it is, you can make it.” - Gale Sayers
Overwin je uitdagingen:

We hebben allemaal uitdagingen. Leren om ermee om te gaan is de ultieme overwinning. Ik kan je helpen om te trainen rond je blessures of zwakke plekken en je fitness niveau doen stijgen zoals je nooit voor mogelijk had gehouden! 


We kunnen het nieuwste trainings regime toepassen dat je lichaam helemaal ondersteboven haalt... We gebruiken de wetenschappelijke bewezen technieken, gekend als spierverwarring, je krijgt hiermee resultaten dat je nooit gedacht had dat het mogelijk was!


Als je de beste wil zijn, moet je trainen met de beste.

 

Ik bied je de beste persoonlijke begeleiding aan, bootcamp trainingen, hardloopbegeleiding, seniorenbegeleiding, fitnessbegeleiding (vooral functionele fitness). In de regio Roeselare-Kortrijk. Wat je fitnessdoleen ook zijn, ik kan je helpen om ze te bereiken.
BE THE BEST. Hoe doe je het om de beste te zijn met de mogelijkheden die je hebt? Voor starters, train met de beste persoonlijke trainer die er is. Ik kan je helpen je de om in vorm zijn zodat je vol zelfvertrouwen iedere competitie kan aangaan!

RACE TRAINING

Wat je persoonlijk record ook is, je kan altijd sneller of/en verder lopen. Als hardloopcoach wil en kan doen wat nodig is om een nieuw persoonlijk record te behalen, met de nodige inspanningen van beide kanten!
Comments