Amb aquestes pàgines volem donar-vos a conèixer una mica les tasques que realitzen així com parlar-vos de les nostres escoles i dels avantatges que tenen els nostres fills/es en gaudir de la qualitat de l'ensenyament que en elles s'hi imparteix.


Què pot oferir l'A.M.P.A. amb les diners que paguem com a quota?

Mitjançant aquest diners tenim contractades a persones que col·laboren en la tasca docent del centre.

Amb la quota mensual paguem les sortides que fan els nostres fills/es, sobretot pel que fa transport, ja que hem de pensar que anar a qualsevol lloc és necessari comptar amb un transport col·lectiu i això fa que les sortides i/o colònies s'encareixin.

Col·laborem fermament en la dotació i manteniment de les escoles, comprant aparells que ajuden als nostres fills/es a conèixer noves tecnologies i fent aportacions econòmiques per condicionar els espais escolars.
Organitzem comferències educatives per tal que persones amb experiència ens puguin ajudar en l'educació dels nostres fills/es.

Què fa l'A.M.P.A.?

Mantenim un diàleg amb els/les mestres sobre les coses que calen fer a l’escola, així com amb l'ajuntament per tal de resoldre els problemes sobre el manteniment i/o necessitats que es puguin generar.
Mirem de resoldre els dubtes que tenen els pares i intentem solucionar els problemes que puguin sorgir.


Què podem oferir als nostres fill/es a través de l'associació?
Pensem que l'educació dels nostres fills/es és molt important, per això intentem oferir el millor.

Tenim un menjador, gestionat per nosaltres, amb una cuinera excel·lent, amb unes monitores que vigilen i estimen els nostres fills/es.
També oferim la possibilitat de fer activitats extraescolars que amplien l'horari escolar: piscina, plàstica, patinatge, activitats esportives... que van canviant segons les vostres demandes. Com sempre ja sabeu que estem oberts a qualsevol altra activitat que vosaltres vulgueu fer-nos arribar.
I fins i tot, organitzem escola d'estiu als matins durant tot el mes de juliol.


Per què és interessant ser membre de l'A.M.P.A.?

Creiem que per poder oferir als nostres fills la millor educació integral ens cal fer una ESCOLA DE TOTS! 


Junta AMPA 2017-2018

 •      PRESIDENTA:  Mar Capdevila
 •      TRESORERA:  Raquel Boj
 •      SECRETÀRIA: Cristina Mir
 •      VOCALS: 
  • Eva Cañadas
  • Juan Pablo López
  • Toni Sabaté
  • Victòria Sivill


CONTACTE

ampasantjordi@gmail.com

626 795 643