COLÒNIES A ETIÒPIA    


   

El dimecres 24 de maig vam començar el viatge cap a Etiòpia... a l'escola hi tenim un poblat, una zona tranquil·la i una exposició d'Etiòpia molt interessant. 

Per anar coneixent millor què hi fan a la tarda vam anar fent tallers i a la nit un joc de nit molt divertit.

 


Avui, 25 de maig, al matí les famílies ens hem repartit per fer feines etíops. El grup de fotografia hem fet fotos de totes les altres feines:  

- Collir:  han collit pèsols i han revisat quins estaven bé .

- Animals:  l'Aina C. va portar dues ovelles i l'avi del Djibril va portar dues gallines. Avui  al taller dels animals han donat menjar a les gallines i a les ovelles.

- Cuina: hem fet unes fotos a uns companys i companyes que han fet la feina de cuinar.

- El pa: hem estirat i cuit la massa que ja teníem i hem fet més masses. 

- Cerimònia del cafè: s'ha preparat l'espai per la cerimònia del cafè per la festa de pares. I com ja és tradició mentre es pren el cafè hem menjat crispetes. 

 - Anar a buscar aigua: uns quants nens i nenes han anat a buscar aigua per tal d'imitar què fan a Etiòpia... als poblats no tenen aigua així que han d'anar molt lluny a buscar-ne.

A la tarda hem continuat fent tallers així tots hem pogut fer-los tots! 

Després, a l'hora de sopar, hem pogut celebrar una vetllada etíop. Hem menjat injera, pollastre, verdures... boníssim. I, per acabar, hem pogut gaudir d'una vetllada de danses amb l'ajuda d'unes noies d'Etiòpia. 


Avui, 26 de maig, després d'esmorzar hem continuat fent les feines de cada matí: collir, pasturar els animals, fer pa, cuinar, cerimònia del cafè, anar a buscar aigua i a l'igual que ahir els reporters ens hem encarregat de fer totes les fotografies!


Us recordem que a l'apartat AMPA/menjador anireu trobant els menús actualitzats de cada mes. DESTACATS

  • Recollida de l'oli Us recordem que el primer dimecres de cada mes es continuarà fent la recollida de l'oli.  - Demanem a tothom que ens ajudeu a millorar la recollida. Si veieu que ...
    Publicat a les 21 de febr. 2017, 6:00 per Escola Sant Jordi
  • Enllaços d’interès
    Publicat a les 13 de febr. 2017, 8:08 per Escola Sant Jordi - ZER Subirats
S''estan mostrant les entrades 1 - 2 de 2. Mostra'n més »Making the future grow

Us deixem el link de la web on anirem penjant tot allò que té a veure amb el projecte Erasmus