L'escola

Aquí, a la nostra escola, tenim diversos espais on els infants poden desenvolupar diferents capacitats.

Al centre hi ha tres aules com a tal: l’aula dels Ocells (aula pont de 2-3 anys i 1-2 anys), l’aula de peixos (aula pont 1-2 anys i 0-1 any) i l’aula de tortugues (actualment aula polivalent).

En aquests espais és a on els infants hi realitzen la majoria d’activitats, hàbits i rutines (bon dia, esmorzar, rentar mans, anar al lavabo, etc.)

Cada aula disposa d’un canviador i tres lavabos petits perquè els infants més grans puguin adquirir la pròpia autonomia, i cada vegada puguin anar més sols al vàter.

En aquests moments hi ha 10 infants a l’aula d'ocells i 7 a l’aula de peixos.

Tenim una gran sala on s’hi realitzen les sessions de psicomotricitat i a la migdiada s’utilitza com a dormitori.

Un altre racó de l’escola, més petit, però no menys important, és l’espai familiar. Situat just a l’entrada de l’escola, és un espai on famílies i infants poden gaudir d’una estona junts dins l’escola. Hi ha un sofà, dos bancs i una taula, i alguns contes en un prestatge a l’abast dels infants..

A la part de darrera de l’escola, hi ha un gran pati de sorra que comunica amb el pati de l’escola “Les Basseroles”, està delimitat per una tanca de fusta, d’aquesta manera infants d’un centre i de l’altre es poden veure i comunicar-se. Aquest pati conté gronxadors, una sorrera i un espai recobert amb “peces toves”.

També disposem de cuina pròpia centralitzada amb cuinera, on s’hi realitza el menú de cada dia amb productes naturals i de l’entorn proper tant com sigui possible.