INICI

Benvinguts a la nostra pàgina web!
Aquest pàgina web va destinada a l'explicació d'una app, i per tant podreu observar el resultat final i tots els pasos que hem seguit:

Al llarg del 2n i 3r trimestre els alumnes de primer de batxillerat de l’optativa d’informàtica han dedicat les dues hores participant al projecte Mobilitzem la informàtica, un projecte que consisteix en el disseny i desenvolupament d’una aplicació per a dispositius mòbils.

Hem treballat en grups i ens hem organitzat simulant una empresa per la  qual cosa hem triat un logotip que ens identifica i un nom d’empresa, NAI.

Donat que l’aplicació ha de respondre a una necessitat detectada per nosaltres i que pot ser solucionada mitjançant el seu desenvolupament, hem observat, comentat dins del grup, valorat i triat la idea que més s’ajustava als nostres interessos. És per això que hem creat la nostra aplicació DivertiApp, una aplicació educativa destinada a infants.

Un cop vam adquirir els coneixements necessaris de programació a través d’app inventor, un software gratuït desenvolupat pel MIT, vam realitzar un prototip de la nostra aplicació i vam passar a desenvolupar-la.

Per tant aquest projecte el podríem dividir en 4 etapes

1.                Introducció a les aplicacions

2.          Creació dels grups de treball

3.          Introducció a la programació

4.         Desenvolupament de l’aplicació